reede, 6. jaanuar 2006

Maailma parim supp

Eile vaatasin filmi minu lemmikkoorist. Hea film oli, Peetrit oli hea vaadata. Ta võib kuitahes tõsine olla, tõsistest asjadest rääkida, ikka on nii naljakas. Mitte naeruväärne, asine ikka, aga miskine kavalusekuradike on alati suunurgas. Seda vist kutsutaksegi karismaks?

Tirts tuleb laagrist tagasi-juba? Täielik üllatus, et täna juba kuues ja reede.

Ja siis tegin maailma parima hapukapsasupi, nagu öeldi. See tuleb mul alati hea välja. Harva teen ka. Mitte et midagi erilist kokku keeraks, aga ilmselt loeb siin ka elu kuldreegel, et parimad asjad on need lihtsad asjad. Pool kilo hapukapsast (Kadarbiku), pool kilo porgandeid (Sagro), 300 grammi suitsuribi taitükke (Vastse-Kuuste)ja soola, suhkrut, Vegetat ja hunnikus vett (AS TAllinna Vesi). Pärast kolme keedutundi ka kartuleid (Turult, päritolu teadmata, küsisin Adrettat, aga need pidada ju kõik ühes kastis olema). Nii palju kui mahtus.

Kommentaare ei ole: