kolmapäev, 1. oktoober 2008

Kas keegi on kartuliputru külmutanud?

Ajaloo huvides, puhtalt, olgu üles tähendatud, et täna oli mulgipuder ja praeräimed paneeritud rukijahu ja riivjuustuga. Kummelitee kõrval on tirtsu teiseks lemmiksöögiks praeräimed. Punane kala talle nii ei maitsegi, või üldse eriti ei maitse, aga räim kül, suitsuräim eriti, aga seda poes enam sellist ilusat ei müüda. vahel harva on, aga need on rohkem heeringad. Enamasti on mingid räpatanud jäänused. aga need räimed olid küll kobedad ja ainult 18 krooni kilo ka, nii et täna sai eriti odavalt, kuigi see polnud eesmärk. Putru muidugi sai liiga palju, sest kruubikoguse paisumisega ei osanud ju arvestada ja ilmselt me sööme seda homme ka. Huvitav kuidas see sügavkülmikus käituks kah. Kas keegi on kartuliputru külmutanud?

3 kommentaari:

Elsa ütles ...

Minule kartul külmunult ei istu :) Läheb nagu kuidagi vesiseks ja konsistents pole enam see... Olen hoidunud, kartuliga roogade ülejääke hoian kiiremaks tarbimiseks, külmkapis :)
Kui mingi nipp on, siis tahaks isegi teada..

Cairbre ütles ...

Mulgipuder kõlbab väga hästi järgmisel päeval praadida.

triangel ütles ...

Mulgipuder on praetult hea jah. Aga kartulipudrust saab järgmisel päeval kotlette teha