teisipäev, 14. september 2010

Seeneseljanka

Sibul hautada koos porgandiribadega õlis, võis tuleb veel mõnusam. Ma teen seda kõrgeservalises malmpotis, mitte pannil, siis mahuvad kõik ühte kokku ja annavad järjest oma mõnusat maitset edasi. Seened tükeldan samasse. Lisan kartulikuubikud. Tomatid tükeldan, aga ei koori, mulle tundub et siis läheks nagu tomati iseloom kaduma. Hautan minutit kolm. Siis vesi peale valadada ja veel keeta, aga mitte kaua, vaid seni kui söögiaeg käes. Sool ja pipar maitse järgi, pipart ja vürtsi ehk isegi. Eriti hea on teha marineeritud kuuseriisikatest, sis on kerge hapusus nagu omast käest võtta.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

väga tubli! näed, sa jõuadki kõike. nüüd veel fotokas osta ja lähebki kõik korrapäraselt :) aga mina ilma fototagi püüan seda ahvida. aitäh!
Anu

Terje ütles ...

Aitäh, aitäh. Kui valmis saad, tee ise pilti:) Ma siis vaatan sinu pealt
Kuidas männiliimikud maitsesid?